Spotify-tävling

John lottar ut sju Spotify-invites på sin blogg! Skynda att tävla!
Jag sitter just nu med min Spotify på i datorn och lyssnar på Leona Lewis och annan smörig musik. Grejen med Spotify är att man lyssnar på strömmande musik utan möjlighet att ladda ner den, men vad gör det? Låtarna klipps inte av efter en viss tid, utan man får lyssna på allt. Verkligen allt. Plus lite reklam ibland, men det är det värt. Och så hittar man musik som snälla Spotify tipsar om efter den musiksmak man verkar ha.

Spotify – I love you! Men nu måste jag övege dig och hänga tvätt.

Share

4 reaktioner på ”Spotify-tävling

  1. Hej John! Snygg sida du har! Imponerad.
    Nä, jag har inget kontaktformulär – har tänkt att fixa det nån gång.
    Men jag kan skicka dig ett mejl, så får du min adress om du skulle vilja ha den. 🙂

Kommentarer inaktiverade.