Jag kopplas ihop med teknik – wow, liksom

Det är uppmuntrande att bli uppmuntrad.
Därför hymlar jag inte med att jag blev glad att läsa detta på Bloggy idag:

Jag får vara med bland sajter för tekniktjejer på självaste Internationella Kvinnodagen i Stora Stadens Tidning, även kallad GP. Det hade jag inte trott för 20 år sedan när jag skydde teknik som pesten. Det var nördigt. Jag ville ju jobba ”med människor”. Nu pysslar jag med teknik utan att jag nästan har märkt hur det har gått till. Teknik och människor går hand i hand. Wow, liksom.

Vill du läsa om tekniksajterna, så kan du läsa här.

Share

3 reaktioner på ”Jag kopplas ihop med teknik – wow, liksom

  1. Tack vare inslaget i GP har jag hittat din blogg. Vilken guldgruva! Jag har just producerat en film på xtranormal. Kul!

  2. Hej Birgitta! Vad roligt att du hittade hit och att du kommenterade! Hör gärna av dig igen.

    Öpedagogen, tidningsklippet ligger bra här oscannat och fint. En enkel liten rad är kanske inte så mycket att hetsa upp sig för, men du vet, jag är en enkel människa med mycket studs i kroppen. 😉

Kommentarer inaktiverade.