Karaoke på webben

KaraokeParty.com kan man, tada: Sjunga karaoke!

Utan att logga in går det att sjunga If I were a boy med Beyoncé, Rockstar med Nickelback eller, om inte det passar, något annat. Plugga in mikrofonen eller kör utan. Har man tillgång till projektor smäller man upp bilden på väggen. Att logga in är inte nödvändigt och utan ett uppgraderat starkonto får man ändå tillgång till en hel del låtar.
Det verkar som om låtar på fler språk än engelska kommer snart. När jag söker på Ich bin eller Je suis eller nåt annat jag råkar komma ihåg från språklektionerna för 100 år sedan, står det att låtarna kommer inom kort. Annars hittar jag bara engelska låtar just nu.
Kan detta vara något för språk- eller musiklektionerna i skolan?

Om du är lärare: Sätt igång och prova! Glosorna kommer på köpet.
Och om du deltar i tävlingen Webbstjärnan och läser detta på Stjärnkikarna (Inlägget kommer att hamna både på min egen blogg och på Stjärnkikarnas blogg med hjälp av rss-magi): Kan det vara något att ha på festen ni kommer att ha när just du och ditt lag har vunnit?

Share

6 reaktioner på ”Karaoke på webben

  1. Jag testade igårkväll. Dökul. (Fast kanske inte lika kul för resten av familjen.) Allra roligast var att göra Doobidoo av det – sätta på headsettet när jag sjöng och spela in mitt hiskeliga kraxande i Audacity samtidigt som jag karaokade. Sen kan man leka den roliga Doobidoo-grenen ”Vad är det hon sjunger”.

  2. Åsa, var kan man höra din inspelning? Den kan bli värd mycket pengar. Underbart – jag kan se dig framför mig!

  3. Hej igen!

    Det där måste jag pröva – vi har ju karaoke hemma till barnbarnet, men jag är lite för lat för att ordna till det i klassrummet – finns ingen dvd i vår barack…

  4. Bloggblad, tänkte faktiskt på dig och ditt skönsjungande barnbarn när jag skrev inlägget. Det var länge sen vi sågs i bloggvärlden men jag har dig i tankarna titt som tätt. Hoppas få mer tid till bloggläsning snart.

    Åsa K, jag tror att du ljuger..

Kommentarer inaktiverade.