5 reaktioner på ”En hälsning från mig

  1. Usch… så underbart .. och så nära de tankar vi har… Christina… det är hedrande att ingå i det här… och jag blir tårögd… vi är precis i vågbrytet… och något i det fartfyllda.. vi är där framtiden är och där barnen en gång kommer att få det lärande som de själva så väl känner till och som skolan MÅSTE, MÅSTE; MÅSTE värna om! Jag hjärtetackar… och är så förskräckligt lättrörd… tårarna rinner. KRAM VÄNNEN! a-m

  2. Jag ler stort, Anne-Marie, även om jag har fått fart på dina tårar.. 😉 För jag vet att det inte är ledsamhetstårar. Kram!

  3. Långt mellan inläggen från min sida. Jo, jag lever fortfarande och det nya jobbet är över förväntan. Men det ska bli skönt med jullov :)Tänkte bara önska dig en riktigt god jul och ett gott nytt år! Kram Jennie

Kommentarer inaktiverade.