Julklappstips och pepparkakor

För att höja nördstämpeln tänker jag nu tipsa om en riktigt nördig julklapp: Social Media Monopoly. Gatorna är utbytta mot IT-nördiga grejer och spelplanen och korten finns att skriva ut här, billigt och bra. Det var Scary Mary som tipsade så all cred till henne!

När jag ändå håller på tänker jag bjuda på en IT-pepparkaka. Har dekorerat den själv. Jo då. Du kan baka egna här.

Det var allt för nu. Kommer tillbaka med mer djuplodade grejer en annan gång!

Share

2 reaktioner på ”Julklappstips och pepparkakor

  1. Kikade bara förbi för att önska dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År och tacka för ett trevligt boggår. Sedan jag börjat att arbeta har jag skurit ner på mina kommentarer (finns ingen ork över om jag ska vara ärlig) men jag vill samtidigt tala om att jag läser dig frekvent och med samma intresse som förut!

    Stor bloggkram och tack för i år!

    // Marie

  2. Åh tack, Marie! Jag önskar dig också en god fortsättning!
    Jag har både skurit ner både på mitt bloggande och mitt läsande av bloggar, men kommer alltid ha dig bland mina bloggvänner. Läser ofta bloggar via twitter. Är du med där?

Kommentarer inaktiverade.