ITpedagoger.se

Nu lanseras www.itpedagoger.se – en anslagstavla för IT-pedagoger och IT-intresserade i Sveriges förskolor och skolor!

På itpedagoger.se samlar vi information om IT-arbetet ute i landets kommuner. Vem som helst kan berätta om sin verksamhet, antingen genom att skriva själv eller genom att mejla uppgifter. På så vis kan vi hitta andra och själva bli hittade!

Det är Åsa Kronkvist och jag som har startat sajten och vi hoppas att just du ska vilja kika in där och bidra med uppgifter. Vill du också lägga in en länk om sajten på din blogg, kan du hjälpa till ännu lite till! Välkommen!

Share

5 reaktioner på ”ITpedagoger.se

  1. Ingela, inte så bara. Säg till om du vill skriva på sajten, så får du inloggningsuppgifter.
    Tinate, tack! Jag hoppas fler upptäcker den i och med Skolforum.

Kommentarer inaktiverade.