Det går som smort

IT-mamman goes on holiday. Inte långt bort utan mer i sinnet, om man säger så. Denna blogg riskerar att bli mindre IT och mer mammig under denna ledighet, men ni som har hängt med ett tag, vet att jag pendlar mellan dessa båda delar av mitt jag i min blogg. Take it or leave it, snälla söta ni.

Julförberedelserna går som smort. Knäcken blev misslyckad, medan det gick bättre med tryffeln och mintkyssarna. That´s life. Och huset är städat. Eller, det var städat i morse. Men fönstren struntar jag i. Det blir jul utan att de är putsade. Ser man bara till att bara bjuda hit folk på kvällen, så är det ingen som ser något ändå. Klapparna är fixade. Eller nästan alla. Två väntas in med posten imorgon. De kommer säkert. Någon gång.

Till sist vill jag önska Danne Maräng och Lotta samt Tina och Lars en riktigt god jul om ni ramlar in här! Era kort blev inte skickade, men tack för era! Jag krälar och erkänner att jag inte alltid får till det. Men nästa år – då ska jag lyckas både med julkorten, knäcken och kanske till och med med fönstren. Och jag ska beställa julklapparna på nätet redan i augusti.

God Jul!

Share

9 reaktioner på ”Det går som smort

 1. Hej – det gör väl inte så mycket om man gör en för lös knäck, om fönster inte är riktigt rena – om man har kul medan man gör knäcken och tittar ut genom de smutsiga fönstren och ser något intressant därutanför utan att man förväntade sig det. Må allra bäst vännen,,,, Anne-Marie

 2. Anne-Marie, det är just därför jag gillar dig! Du vet vad som är viktigt i livet. Kram!
  Marie, God Jul på dig med! Du lyser upp i vintermörkret! Kram!

 3. …äsch….där försvann den kommentaren. Om snö som ligger vit på taket och annat viktigt. Suck. Orkar inte vara poet en gång till. Ville bara önska min favoritITmamma en underbar jul!!! KRAM!

 4. Ahh – det låter som hemma hos mig – inga julkort skickade, inga fönster tvättade och gästernA kommer klockan 16.00 – lagom mörkt för att inte behöva upptäcka eventuella dammråttor eller liknande :D. Tyvärr blir det inget BETT för mig, läst på DIU att det var fullbokat – 🙁 så jag får lära mig om Smartboard på något annat vis. GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR.

 5. I År har jag lyckats fånga in Julskinka innan den rymt och ja släkten kommer om en timme eller två i morgon så det känns lungt just nu..
  God Jul till dig och må du njuta till den 5:e på din tjänsteresa 😉 var det nu må vara…

  PS koka knäcken till den når ca 125-126 grader, det däringa kulprovet fungerar aldrig…

  PSS dessutom skall det ju märkas att man gjort den själv eller hur!

 6. Persilja, mitt kära knippe! Snälla, skriv mer poesi en annan dag! En underbar jul til dig med – men det vet jag att du har för det har jag sett på din blogg! Kram!
  Öpedagogen, vad synd att du inte kunde slinka med på Bett-resan. Men du får ha en synnerligen god jul och ett gott nytt år och så får du trösta dig med att du snart har en Smartboard!!!
  Jonas, tack för tipset med knäcken! Men… menar du att jag har knapprat in fel i mitt autosvar? Är jag på tjänsteresa? Vad härligt! 🙂

 7. Du är förlåten! Det är nog ett av få år som vi fått iväg några kort. Har en liten förhoppning om att 2009 är året då vi får ses igen. Det vore skoj. Ha en riktigt skön julhelg och ett gott nytt år. Kram

 8. Danne Maräng och Lotta, tack, tack, tack! Vad skönt att vara förlåten. Och klart att vi vill träffa er! 2009 it´s gonna happen!

Kommentarer inaktiverade.