Test av Animasher

Det ni kommer att få se nu är ingen hit utan bara ett test av webbapplikationen Animasher. Ett ynka litet test som får ett abrupt slut. Ni kommer att se vad jag menar…

I Animasher kan man animera färdiga eller egna objekt, lägga på text och musik och fixa en del med olika finesser. Jag trixade med suddeffekt och höll på att svära några gånger innan jag bestämde mig för att inte slänga datorn i väggen. Egentligen skulle jag vilja säga att jag gjorde animationen i en handvändning, eftersom resultatet blev så klent, men det gör jag inte. Man kan inte ljuga en vanlig torsdag.
Jag testar istället vidare en annan dag, för jag tror att det finns potential i programmet.
Bad hairday by ITmamman

Make your own


Share

10 reaktioner på ”Test av Animasher

  1. Hahaha, den är ju fantastisk!!! Kanske en nominering till animerad film på Oscarsgalan 2010?? Kommer du dit,följer jag dig gärna på röda mattan med efterföljande fest ;).

  2. Tack Ulla-Karin! Ska bli skoj att kika in!

    Jonas och Öpedagogen… Anar jag en aning sarkasm? Om ni anade hur länge jag höll på! 🙁
    Men det kan alltså bli en nominering, tror du kära Öpedagog? 🙂

  3. Erik, är det du på andra sidan Östersjön?
    Jo, man måste vara snabb för att hinna med allt. Typ. 😉

Kommentarer inaktiverade.