Test av MashFace.com och en aning av Xtranormal.com

Här är en sajt jag ramlade över idag: Mashface.com. Där kan man ladda upp ett eget foto eller använda de som finns på sajten. Sedan filmar man sin mun eller sina ögon med webbkameran och klistrar in det på bilden. Ljud finns också som man kan lägga på om man vill. Ja, så har man då en gubbe som har vissa likheter med en själv (Denna verkar ha nackspärr och vara stelopererad):

Jag hade gjort legogubben på ReasonablyClever och använde den.

En rolig sak som jag hittade på MashFace var en länk till ett animationsprogram som heter Xtranormal.com. Där använder man figurer som finns på sajten och bestämmer vad de ska säga, vilka ansiktsuttryck och gester de ska ha och vilka kameravinklar som ska användas.Så sätter man ihop sin egen filmproduktion. 
Enda lilla haken var att jag inte kunde registrera mig. De ville att jag skulle fylla i sådana där irriterande bokstäver som hindrar spam, men bokstäverna fanns ingenstans! Kanske någon av er lyckas bättre?

Share

2 reaktioner på ”Test av MashFace.com och en aning av Xtranormal.com

  1. Jag vandrar runt i Cyberspace. Googlar på +application+free+education och andra användbara ord. Rätt som det är hamnar man rätt och ibland hamnar man alldeles galet.

Kommentarer inaktiverade.