Xtranormal (uppdaterat)

Idag funkade det att fixa med det webbaserade animationsprogrammet Xtranormal. De frågade inte ens efter anti-spam-bokstäver! Kan jag ha sett i syne igår…?

Och efter att ha provat, upptäckte jag att JAG GILLAR DET!

Man får en minilektion på sajten om hur man bestämmer bakgrund, gubbar och röster. Sedan skriver man in vad de ska säga och därefter bestämmer man kameravinklar, ansiktsuttryck, gester och annat viktigt. Det går att välja franska eller engelska som språk och jag ser genast att programmet kan vara användbart på språklektionerna. Slutresultatet blir i och för sig lite styltigt och kameramannen hänger inte riktigt med, men jag gillar det ändå. Varsågoda, här har ni The Show:

Share

5 reaktioner på ”Xtranormal (uppdaterat)

  1. Hej Jonas! Jag har e-postat mitt lilla test till dig. Såg nu att man kan lagra sina filmer gratis på Xtranormal ett tag framöver bara. Sedan kommer de att ta betalt för nya filmer, om jag fattar det hela rätt. Synd.. Fast allt kan ju inte vara gratis jämt.

Kommentarer inaktiverade.