Polaroidbilder och annat

Bildbehandling kan vara kul och man kan få bilden precis så där som man vill ha den. Men för en del tar det emot att pilla med bilden. För dem kan en enkel webbtjänst där man laddar upp sin bild och väljer olika effekter och utformningar vara ett alternativ.

Jag har testat gratistjänsten Pikifx.com. Allt sker online, man behöver inte ens registrera sig och när man är klar är det bara att spara ner sin bild till datorn. Jag valde att göra mitt foto till några polaroidbilder, samt ett annat ”lite splittrat” kort. När jag skulle lägga på text på den ena bilden, ska jag erkänna att jag fattade noll. Man uppmanades att klicka på ”Add text”, men det fanns ingen ”Add text” att klicka på! Det visade sig att de menade en grå tom ruta. Så kan det vara med en gratistjänst. Men folk är kanske snabbare i tanken än jag och då ska inte Pikifx vara något problem. Lycka till!

Share

3 reaktioner på ”Polaroidbilder och annat

Kommentarer inaktiverade.