VoiceThread – alla kan komma till tals

Nu testar jag Voice Thread efter att ha hört om det av @kringlan och flera andra. Gillar att utforska sätt för eleverna att komma till tals. Andra sätt att få alla att tycka till än att bara räcka upp handen. Så därför provar jag att kommentera en bild och.. tja, jag testar som sagt. Kommentera gärna du också. Inte på det vanliga sättet i kommentarsfältet till inlägget, utan i själva bilden. Vore kul om du provade!

Share

4 reaktioner på ”VoiceThread – alla kan komma till tals

 1. Usch, aldrig kul att höra sin egen röst 🙂
  Men det var som sagt ett riktigt spännande verktyg: finns många möjligheter med det här, för de lärare och elever som övervinner sin rampfeber och scenskräck…

  Tack för tipset!

 2. Hej It-mamma!

  Jag är också mamma och lärare! Tack för ditt tips. Undrar om det här med Voice Thread är gratis? Om man registrerar sig är man inte skyldig något?

  Undrar bara.

  Hälsn, /
  Gloria

 3. Hej Gloria!
  Vad roligt att du har hittat hit! Jo, VoiceThread är gratis. Jag skriver bara om sådant som är det för att elever ska kunna använda sajterna både hemma och i skolan. Ibland kan man uppgradera en tjänst och då få betala för det, men det väljer man själv.
  Lycka till med att prova!

Kommentarer inaktiverade.