Learning is the Shit i Ronneby 17 – 19 juni

Nu är det dags att boka in sig på Learning is the Shit – Årets mest annorlunda upplevelse om lärande – i Ronneby brunnspark 17-19 juni 2012.

Vad är det som är så annorlunda då? Jo, lärandekonferensen riktar sig inte bara till förskolor och skolor utan till alla som är intresserade av att lära mer. Företagare, förskole- och skolfolk, pensionärer, människor nyfikna på livet – alla.

Där i parken kommer deltagarna att kunna välja mellan att delta i CSI Sverige (en spännande mix av kriminalteknik, matte och naturkunskap), improvisationövningar, storytellning, geocaching, webb-tv- och radiosändningar och allt möjligt annat. Micke Gunnarsson kommer att föreläsa om Så som nu har det aldrig varit, så som nu kommer det aldrig mer bli! Fler namnkunniga föreläsare släpps snart på webbplatsen. Och Cirkus Cirkör är där. En del av konferensen kommer att vikas för att de som själva vill dela något ska få möjlighet till det i en så kallad unconference (knytkonferens).

Vad kostar det då? 499 kr + moms. Men då ingår middag + lunch + middag + lunch. I närheten finns flera biliga boendealternativ och ingen ska behöva tälta (Puh!).

Jag kommer att vara där. Det här är något jag har längtat efter, en mötesplats för så många olika människor som kan berika varandra. Vilket sätt att börja sommaren på! Hoppas vi ses. Du kan läsa mer och anmäla dig här.

Och kolla in filmen – den är så bra!

 

Share