Länklista

I min bok Digitala verktyg och sociala medier i undervisningen finns en del länkar.
De är bara en liten del i det stora hela, men jag lovar i boken att jag ska försöka hålla dem uppdaterade här på bloggen. Nu har det gått en tid sedan boken skrevs och en del länkar har slocknat, andra har bytts ut. Därför finns en någorlunda uppdaterad lista under fliken Boken. Varsågoda!

Share

2 reaktioner på ”Länklista

  1. Tack så fantastiskt mycket, jag ska verkligen köpa boken för länkhav utan karta är svåra att hitta i 😉
    Du gör ett jättefantastiskt jobb!

  2. Tack, Petra! Vad glad jag blir att du tycker det och att du tar dig tid att skriva en kommentar!
    Vill du köpa boken blir jag också glad. Inte för att jag blir så värst rik på boken, utan för att jag verkligen har försökt att bena ut det som jag tycker är viktigt för elevernas lärande. I samklang med forskning och andras tänk.
    Så tack än en gång!

Kommentarer inaktiverade.