Avslöjande om Jan Björklund

(Detta inlägg förväntas granskas av FRA, varför det gäller att läsa det snabbt, innan det eventuellt beslagtas.)

Dra mig baklänges! Självaste Jan Björklund – vem kunde tro det? Om han kan göra det, hur ska det då gå med Sverige? Nu undrar ni vad han har gjort. Håll i er, för här avslöjas det:

Han brukar sms:a under möten på Utbildningsdepartementet.

Är ni kvar? Jo, det är faktiskt så. Om man får tro tidningen Land, nummer 34, 2008. (Nu ska vi inte gå in på varför jag läser Land, för det tycker jag egentligen är pinsamt, men jag bjuder på det.) Men var det inte självaste Jan som ville låta lärarna få beslagta mobiltelefoner. Det var en mycket högt prioriterad fråga för honom. Mycket, mycket prioriterad, ska tilläggas. Någon ordning och reda måste det ju vara. På Wikipedia kan man läsa:

Högt prioriterade frågor i den befattningen har med hans egna ord varit, att ”återupprätta bildningsskolan” och ersätta socialdemokraternas ”flumskola”, genom att exempelvis öka undervisningstimmarna i svenska, historia och religionskunskap, minska antalet håltimmar, förbjuda elevstyrda skolor, tvångsförflytta mobbare, införa betygsliknande omdömen från tidigare årskurser än hittills, samt genom att ge lärare rätt att beslagtaga mobiltelefoner (Min kursivering).
Vem ska beslagta Jans mobil? Statsministern? Kan man få ett uttalande av någon av dem?
Share

4 reaktioner på ”Avslöjande om Jan Björklund

Kommentarer inaktiverade.