Jag – en rockstjärna

Så har man blivit rockstjärna. Till slut. Efter alla barnaår då Bettan Bump och jag fick vara Björn och Benny eftersom de stora tjejerna redan hade paxat rollerna som Annifrid och Agneta, får jag nu greppa mikrofonen. Sönerna spelar trummor och gitarr och morsan wailar. Kan det bli bättre julefrid?
Som ni fattar, så har sönerna fått Guitar Hero World Tour i julklapp. Jag var lite orolig at de inte skulle önska sig det, men när de äntligen klottrade ner det på sina önskelistor gjorde jag high five i smyg.

Själv fick jag några små fina julklappar. Av självaste kommunen fick jag till exempel ett badlakan. Med kommunens namn och logga som inskription. Fint. Fast det ger mig en viss flashback av barndomen det också och det har inget med Abba att göra. Jag hade nämligen ett badlakan som mamma hade fållat själv efter att det inhandlats på Skroten (Ett välkänt tygställe i Knallebygden). Det var inte vilket badlakan som helst för det hade texten med namnet av det lokala badhuset tryckt på. Åh, så pinsamt när man skulle bada på en av kommunens alla stränder. Tänk om folk trodde att man hade snott badlakanet! Blängde de inte lite väl mycket? Nu känner jag lite likadant. Kan folk tro at jag har snott mitt julbadlakan? Från självaste kommunen?
Fast rockstjärnor brukar väl få göra lite som de vill? Än har jag iallafall inte haft sönder något hotellrum. Att sno ett badlakan hamnar väl inte på några löpsedlar? När jag blir känd, menar jag?

God fortsättning alla!

Share

2 reaktioner på ”Jag – en rockstjärna

Kommentarer inaktiverade.