Tillbakablickar och bildfrossa

Första dagen på jobbet efter resan till Bett-mässan i London. Massor av mejl och annat fixande väntade. Samtidigt ville man få tid att summera sina intryck, tipsa kollegorna ute på förskolorna och skolorna via skolportalen om sådant man hade hittat, men det fick vänta. Var sak har sin tid. Tankarna svävade dock iväg till London och alla upplevelser jag varit med om där de senaste dagarna och till alla möten mellan it-pedagoger, ikt-pedagoger, e-utvecklare och allt vad vi kallar oss. Till höger är en bild tagen av Anette Holmqvist, Skolverket, som visar ett möte mellan en IT-mamma och en e-utvecklare. Vi har något i blicken – kan det vara samförstånd, en aha-upplevelse eller något annat?

En bit ner i inkorgshögen fick jag i alla fall iväg en liten hälsning till Trollhättekollegan IT-Christina, hon som inspirerade mig så med sin enorma entusiasm.

Jag hade tur och hamnade bredvid henne på restaurangen i Covent Garden där alla DIU:s resenärer åt på torsdagkvällen. Det var en galen restaurang med en galen kypare som mimade till operamusiken (OBS, varning för ännu en suddig mobilbild):

Toaletten var ännu mer galen än kyparen. Detta är ett exempel på en dekoration inne på damtoaletten som var av det mildare slaget.

De andra målningarna får ni inte se – man vill ju inte att ens blogg ska stoppas i eventuella filter. När dörren öppnades och det blev min tur kom denna person ut med kameran i högsta hugg efter att vilt ha plåtat väggarna.

Känner någon igen henne? Jag säger inte vem det är, eftersom jag inte har frågat om jag får publicera bilden, 😉 men alla gissningar är välkomna.

Nu ska jag sluta med denna bildfrossa och istället skicka er till en podcast där Randall Fielding pratar om hur vi kan skapa innovativa skolor, som jag hittade genom Skolmarknad. Tack Richard Gatarski, ännu en positiv bekantskap som var med på resan!

Share

6 reaktioner på ”Tillbakablickar och bildfrossa

 1. Det straffet var ganska milt, trodde det skulle vara värre (du vet vad jag menar).
  Och jag vet vem som är på bilden, men säger inget så kan ni andra gissa vidare.
  Kram
  Christina

 2. Christina, jag vet precis vad du menar. 😉 Fast jag fick ingen bild på det. ;-(

  Tomas, så lite så. Tack själv!

  Sandra, så du såg att vi hade munnen full med mat?! Jag som trodde vi såg djupa ut.

  Joachim, Du har rätt i fråga om personen! Och nu har jag fått hennes tillstånd att låta bilden vara kvar. Asch, svengelska funkar fint i London, you know.

Kommentarer inaktiverade.