Vill du med på en resa?

Idag hoppas jag att du vill följa med på en resa ut till en ö och besöka Öpedagogen. Läs särskilt hennes inlägg ”Dioalogiska möten frigör dolda resurser”. She´s one of a kind!

Share

5 reaktioner på ”Vill du med på en resa?

  1. Välkomna till denna ö men jag reser någon annanstans. Jag har blivit erbjuden att åka till Nederländerna i februari – I 3 DAGAR!!!. Detta via e-Twinning och där gå på utbildning med tema ”Creativity and Innovation”. Jag är alldeles omtumlad – wow!!

  2. Vad säger du?!!! Hurra! Grattis! Åh, vad kul! Det är du värd! (Många utropstecken) Lova att blogga när du är där!

  3. Jag hade hört talas om Vygotskij tidigare, men ”fann” honom för ca 10 år sen. Jag kände genast att där fanns ett synsätt som jag känner igen mej i. Att hitta den proximala zonen är nyckeln till att få eleverna att lyckas. Då fanns det lite och inget översatt tíll svenska, bra att det gör det i dag.

  4. Jag ska precis som Jonas gå in på rätt blogg och gratta! 🙂

    Ingela, ja Vygotskij är en klippa! Vi pratade mycket om honom på min svenska-som-andraspråkskurs som jag gick för något år sedan.

Kommentarer inaktiverade.