Woopid – inga ursäkter mer

Det här som händer runt omkring oss, den här digitala utvecklingen – den går inte att komma undan. Så är det. Fler och fler skolor upptäcker det också. Fast hur ska lärare få tid att lära sig handskas med tekniken?

Hur har de tid att inte lära sig handskas med den?

För lärare är kompetenta. De kan ta reda på saker. Det ingår i deras uppdrag. De bör se på och läsa nyheter för att veta hur världen funkar. Då kan inte nyheter om sociala medier och annat väljas bort. Livet kan inte väljas bort. Men för att underlätta finns nu tjänsten Woopid med massor av korta filmer om hur datorer och applikationer funkar. Allt från hur man bifogar en fil i ett mejl till… tja, spana in själva. Och tipsa dem som vill ha hjälp. För lärare är kompetenta att ta tag i sitt eget lärande – eller hur?

Share

2 reaktioner på ”Woopid – inga ursäkter mer

Kommentarer inaktiverade.