Mini Geek Camp 2010 i Stockholm

Den 7 januari 2010 är det dags för Mini Geek Camp 2010 – ett slags 24 hour business camp, fast för grundskole- och gymnasieungdomar. Det är Gustav Holmström och @MacFeast, båda tillhörande den yngre generationen, som står bakom idén. Vad som ska hända när man dyker upp är redan klart:

Då delar vi in oss i lag och börjar brainstorma fram vad vi ska producera under de nästkommande dygnen. Sedan drar man igång med produktionen, kodning, webbdesign och innehållsskapande. För att vi inte helt ska fastna i skärmarna bryter vi av då och då med intressanta föreläsningar runt ämnen som rör det vi sysslar med. Vi har Christina Stielli som pratar entreprenörskap, Suzanne Fors snackar PR och kommunikation, Daniel Ström pratar psykologi (spännande!) och Nikke Lindqvist pratar om sitt kära ämne SEO.

Exakt var man ska hålla till är däremot ännu inte klart, men det löser sig säkert. De här grabbarna har ett stort kontaktnät via bloggar och Twitter, och det brukar bädda för framgång. Anmäl dig och ta reda på mer här. Om du inte är för mossigt gammal alltså..

Share

En reaktion på ”Mini Geek Camp 2010 i Stockholm

Kommentarer inaktiverade.