Vill du lära dig att publicera på webben?

Om du är sugen på att lära dig att publicera på webben, kan jag tipsa om Webbstjärnans utbildning som hålls på en mängd olika ställen i Sverige och som är alldeles gratis. Där kommer deltagarna att få lära sig grunderna i WordPress.

Vill man, kan man sedan få en sajt som slutar på.se, och ligger på ett webbhotell, till sig och sina elever. Det är genom tävlingen Webbstjärnan. Alldeles gratis. Stiftelsen .SE som står bakom alla webbadresser som slutar på .se, står för fiolerna, eftersom de vill verka för fortsatt utveckling av Internet i Sverige.

Första tillfället är den 20 och 21 juni i Malmö. Båda dagarna har samma innehåll, så det räcker att välja en av dagarna. Jag kommer att vara kursledare där, samt i Göteborg den 11 augusti och Kungsbacka den 16 augusti. Plus vid några andra tillfällen. Andra lärare/ bloggare kommer också att hålla i utbildningar. För att se om det finns någon utbildning nära dig, gå in här. Och anmäl dig gärna. Inga förkunskaper behövs. Come as you are.

”Creative Hands” – Mindy av dalydose (CC BY NC SA)

Och du, välkommen! Hoppas vi ses.

Share