Ökampen – tävling med sociala medier

Den här veckan har Ökampen pågått för fullt. Fyra lag: team Jocke, team Mymlan, team Deeped och team Joker har försökt lösa de uppdrag som har skickats ut klockan 18:00 varje dag. Till sin hjälp har de haft alla som har velat hjälpa till via Twitter, Facebook och andra kanaler. Jag gillar att följa hur människor kan samverka via dessa sociala medier och deltar gärna själv! Även om jag mest leder lagen fel..

Imorgon, lördag går finalen på Åland. Lagen kommer att vara där och de vill ha vår hjälp. Här finns instruktioner om hur kampen som pågår mellan 10:00 och 15:00 13:00 (Tack för korr, Jocke!) kommer att gå till.

Jag stöttar team Jocke. Egentligen vet jag inte varför, de andra lagen med Deeped och Mymlan och alla andra gillar jag ju skarpt de med. Men det kan handla om löfte om vaniljsås. Eller vad det nu var.

Kolla in Emanuel Karlstens bambuserhälsning när team Mymlan ger sig iväg till Åland:

Kolla också in trailern inför tävlingen:

Kvällens ledtråd för att kunna hitta rätt plats i världen (Svårt!):

Följ lagen på Twitter via hastagen #okampen! Och du, det är kul att delta. Bara för att.

 

Share

7 reaktioner på ”Ökampen – tävling med sociala medier

  1. Kul att du fångar upp tävlingen, och så kul att du håller på oss. Bag ska måla vela världen i vaniljsås om vi vinner 😉

    (litet korr, tävlingen pågår bara i tre timmar. 10-13 svensk tid, 11-14, enligt Ålands sätt att räkna timmar)

  2. Tack för korr, Jocke! Bra att tävlingen håller sig inom några timmar – kan bli svårt att hjälpa till mellan alla fritidsaktivetetskörningar (nyord) annars.
    Lycka till nu!!

Kommentarer inaktiverade.