AudienceSounds.com

Sonen och jag sitter och tittar på Två och en halv män på tv. Studioskratten haglar. Jag googlar mig iväg en stund och snubblar över AudienceSounds.com – en gratis webbapplikation där man kan ladda ner studioskratt, gråt, gäspningar och annat. Allt i mp3. Kan bli användbart till de egna filmerna som väntar på att bli gjorda.

Du som bara vill uppmunta dina kollegor med en raggadish någon gång då och då kan se till att ha den här sidan nära till hands. 😉 Det är den röda knappen man vill åt.
(Tipstack till amo!)

Share

5 reaktioner på ”AudienceSounds.com

  1. Hej!

    Vet inte riktigt om universitetsstudier är ditt område, men du hittar så himla många trevliga applikationer för lärande så jag tänkte att du kanske stött på något som passar mig? Letar nämligen med ljus och lykta efter något smidigt program man kan använda för att tentaplugga, där man kanske kan göra egna flervalsfrågor att plugga på eller liknande. Har du något tips?

  2. Hej Carin! Vad glad jag blir att du frågar! Fast tyvärr kan jag inte komma på något på rak arm. Men skulle jag snubbla över något ska jag ha dig i åtanke. Jag letar mest applikationer på webben som passar grundskoleelever och där de själva kan producera olika saker. Men som sagt, hittar jag något ska jag säga till!

  3. Hahah..jag tror att jag ska ladda ner lite skatt och ramför allt applåder som jag kan användamig a när jag sitter här hemma i min ensamhet och studerar 😀

Kommentarer inaktiverade.