Det var resväskan avgjorde det

Nu har jag trillat dit på två sätt. Dels för att jag återigen kommer att skriva ett personligt inlägg (vilket inte var meningen med den här bloggen), dels för att jag har blivit snärjd av en telefonförsäljare. Jag går aldrig på sådana erbjudanden! Jag är var nämligen en mästare på att snabbt snoppa av försäljare och vänligt men bestämt säga nej tack.

Men Fabian, han var så himla bra! Fast att jag förklarade att vi inte vill förlänga vår prenumeration på en riktigt bra tidning, eftersom vi knappt hinner läsa den och absolut aldrig kommer ihåg att åka till pappersåtervinningen i tid, så ville han verkligen hjälpa mig.

  1. Han föreslog att jag kunde ta med tidningen på bussen och glömma kvar den där. Hake: Jag åker inte buss. Inte bra att läsa den medan jag kör till jobbet och ännu mindre bra att sedan glömma kvar den i bilen.
  2. Men då föreslog Fabian att jag kunde låta mina kollegor få den på jobbet, efter att jag själv läst den. Hake: Vi tar sällan rast för att läsa. Och vi har det ganska stökigt på vårt kontor och det finns redan saker jag har slarvat bort i röran. Inte bra att röra till det ännu mer.
  3. Men DÅ kom Fabian på den optimala lösningen: Jag kan ha en resväska under sängen! Det var det fiffigaste jag hört en försäljare säga! I denna resväska ska jag lägga alla mina lästa tidningar. Och när den är full greppar jag den lätt och drar iväg till återvinningen. Så gör Fabian själv, så det måste funka! Verkligen snällt att dela med sig av något så personligt. Jag kände att vi bondade där!

Men det finns en hake: Fy vad dammig resväskan måste bli under sängen. Och vad proppfull den kommer att bli, eftersom jag kommer att glömma bort den. Och tidningarna kommer jag fortfarande inte hinna läsa ordentligt.

Nu ska jag upp på vinden och leta efter en väldigt stor resväska. Hoppas den går in under sängen. Ψξ‰Ð Fabian!!

Share

7 reaktioner på ”Det var resväskan avgjorde det

  1. Nu skrattar jag gott! Tänk att det var resväskan som fick fälla det avgörande valet. Fabian kanske är i maskopi med resväskaffären i din närhet?

  2. Ja, hellre dammigt under din säng, än mer oreda på vårt kontor 😉
    Själv lyckades jag inte säga nej till att skänka pengar till Non-smoking-generation, när en säljare ringde idag. Det var något om tonåringar och rökning där som slog an en sträng hos en tonårsmorsa.

  3. IT-Christina, du har en poäng där! Det är klart han har provision hos väskaffären!

    IT-Mira, så du trillade också dit?! Fast ditt spenderande låter mer ädelt än mitt måste jag säga.

Kommentarer inaktiverade.