Gör om dina bilder på PiZap

Detta inlägg är tillägnat en klass i Stockholmsområdet som jag vet är här och läser ibland. Er lärare har sagt att ni inte kan få igenom kommentarer från datorn i klassrummet, men jag vet att ni har försökt och därför skickar jag en extra hälsning till er!
Nu ska ni få ett tips om en kul sida som heter PiZap där man kan göra om sina bilder. Man kan lägga på effekter, små grejer, pratbubblor eller rita dit något själv. Jag gjorde om en frukostbild så den blev lite aptitligare. Eller det kanske den inte blev…

Det bästa är att det är så enkelt. Man behöver inte skaffa konto, utan kan bara ladda upp en bild och sedan spara ner den som jpg-fil eller så kan man skicka den direkt till sin blogg. Det gillar jag!

Share

5 reaktioner på ”Gör om dina bilder på PiZap

Kommentarer inaktiverade.