Rädda Barlach

Nu måste vi ställa upp. Förena oss. Göra något.

Peter Barlach har bett om hjälp. Han kör land och rike runt med sin enmansföreställning Heliga familjen. Nu har turen kommit till Uddevalla (lördagen den 15 nov kl. 18) och vad händer? Jo, häromdagen var, enligt Peter som hade ringt till Gulliga Gunhild på Turistbyrån för att kolla, endast 12 biljetter av 110 bokade. Till en pjäs som har fått strålande recensioner. Peter blandar, om jag har fattat det rätt, prat med musik på ett sätt som har gett honom recensionen fem spårvagnar av fem möjliga.

Jag vet egentligen inget mer om Peter än att han var först ut i matserien Halv åtta hos mig. Där hade han den klart mest avslappnade stilen av dem alla. Sen vet jag också att det kommer ett gäng bloggare som ska göra vågen för honom på hans föreställning. Och ha bloggträff efteråt. Men var har man det i Uddevalla? Som ni märker är allt inte klart inför kvällen på stan. Men det löser sig. Huvudsaken är att vi bloggare ställer upp för varandra. Du hjälper väl till genom att komma?

Boka här.

Share

3 reaktioner på ”Rädda Barlach

  1. Leina, vad kul att du kikar in! Välkommen åter eller så ses vi på din blogg! Eller i Uddevalla…

    Peter, vilken ära! (Ja, det var en ära att ha dig här också Leina)
    Tack för erbjudandet om biljett, men nu har jag en bokad. Fast du kan väl vinka från scenen? 🙂

Kommentarer inaktiverade.