Varsågod!

Varsågod och ta en pepparkaka. Du får välja mellan brända eller lite ljusare.

Idén att bjuda på pepparkakor på bloggen är Anne-Marie Körlings och jag tar efter (F´låt A-M!) för jag tycker det skänker lite julstämning åt den här sidan. Och så skulle jag vilja be dig som tar en pepparkaka att lämna ett avtryck i en liiiten kommentar. En minikommentar duger jättebra.
De senaste dagarna har jag fått reda på att folk som jag inte hade en aning om läser min blogg och det är klart att jag blir uppmuntrad och glad för det. Men jag hade blivit så fantastiskt glad om du som är inne här just nu, lämnade ett avtryck.

Därför, varsågod och ta en pepparkaka (Jag hade valt de ljusa) eller flera. Smula gärna, jag behöver ändå dammsuga, och känn dig som hemma!

Share

11 reaktioner på ”Varsågod!

 1. Å, man tackar! Satt just och var lite småhungrig. Tar nog en ljus jag också, hoppsan, den for i golvet och gick sönder, men du får ta och dammsuga upp den. Jag tar gärna en ny! Med ädelost på och glögg till!

  Följ gärna min julkalender på evaihjo.blogspot.com

 2. Marie och Eva, välkomna! Vad kul att se er här och att ni vågade ta en pepparkaka!

  Men var är alla andra? Ser pepparkakorna inte goda ut?

  Ho, ho, var är ni?

  (Eko)

 3. En pepparkaka är ju aldrig fel. Dessutom har jag ropat så på mina hostiga barn idag, så de vill nog att jag äter upp resten av kakorna som finns kvar så att jag blir lite snällare.

 4. Åh vad kul at det kom några stycken! Och att ni ville smaka. Järvt av er som vågade ta de brända, måste jag säga.
  Vem ses vi hos nästa gång?

 5. Tack, tack!
  Framför allt tack för bilden på vanliga svenska pepparkakor. Sitter och översätter en typisk svensk maträtt till franska. Valde pepparkakor och ”lånar” din fina bild att illustrera min text med. Går iväg som bilaga till en present till ett franskt brudpar.
  Själv väntar jag väl ett tag med att baka…
  Hej hopp!
  AnnaKarin

Kommentarer inaktiverade.