På SVT2 kl. 17.00 idag

… kommer I love språk. Där finns Anne-Marie Körling med och berättar om hur hon arbetar i sin fyra. Jag har stor respekt för Anne-Maries arbete, för det jag har hört henne berätta genom sin blogg, genom sina böcker och i våra samtal. Om mindre än en månad ska jag få komma till hennes klass och få kika, lyssna och ta in. Det ser jag fram emot!
Men idag ser jag fram emot att få en förhandstitt från hennes klassrum kl. 17.00. Bänkar vi oss ihop?

Share

4 reaktioner på ”På SVT2 kl. 17.00 idag

  1. Tack för att du hjälper mig att vidga mina vyer! (Och tack alla andra spännande människor som jag har hittat via IT-mamman!) Utan dig hade jag inte hittat I love språk och dess intressanta program. Jag har lärt mig mycket nytt.

    Jag har också kommit på att jag måste uppdatera mig när det gäller läroplaner och kursplaner. Där måste ju du ha nytta av din bakgrund! För mig är detta nya dokument, inget av det förekom under min utbildning. Jag kan känna mig ganska begränsad, i och med att jag saknar en bakgrund i den ”verkliga” skolvärlden. Visst har jag varit timvikarie i verksamheten men aldrig arbetat där ”på riktigt”, om du förstår vad jag menar. Men på nåt sätt känns det härligt, att hela tiden hitta nya sätt att se på saken. Att kanske komma skol- och förskolepedagogen lite närmare och inte bara leva i min IT-pedagogsbubbla.

  2. Gulliga du, IT-Jennie!
    Du är så nyfiken på allt och glad och positiv. Jag är säker på att du är rätt man på ditt jobb!

Kommentarer inaktiverade.