Rita tillsammans i Flockdraw

Testar att skriva och rita i Flockdraw – ett enkelt gratis ritprogram på nätet där man kan samarbeta och rita i samma bild.

Ökat samarbete med varsin dator – absolut! Om vi vill.

Här ser du bara en skärmdump av bilden. Egentligen kan man bädda in den på sin blogg och låta andra fortsätta rita där. När jag gjorde det blev whiteboarden alldeles för bred och jag kunde inte ändra måtten.
Så vill du hjälpa mig att fortsätta rita på min bild får du klicka här. (Nu är den visst rensuddad. Antingen har någon hjälpt mig med det, eller så försvinner allt efter några timmar. Gör ju inget egentligen – whiteboards är till för att användas om och om igen.) Hoppas du har tid att prova!

Jättespännande att titta när någon ritar i realtid och försöka se vad det ska bli. Här kommer ytterligare en skärmdump på samma whiteboard, så som den såg ut efter ett tag.

Share

6 reaktioner på ”Rita tillsammans i Flockdraw

  1. Japp! Funderade på om jag har någon konstnärsvän och räknade dem lätt på mina fingrar. Så det var så klart du! Tack!

  2. Pingback: Flockdraw

Kommentarer inaktiverade.