Filimundus – med rätt att stärka barnen

Kika in i Filimundus värld som snart finns som onlinevärld för yngre barn:

 

Det fina med denna värld är att även yngre barn kommer att kunna nätverka med andra. Farmor, morfar och andra utvalda kommer att kunna ta del av vad barnen vill dela med sig av och de kommer att kunna kommunicera. Det här tar vara på det som stärker barn och det som rustar dem för det liv de lever här och nu. Därför vill jag gärna dela med mig av den här teasern kring Filimundus.

Företaget har också släppt några appar och kommer att släppa några till allt eftersom. Häll gärna utkik.

Och nej, jag är inte sponsrad att skriva detta, så jobbar inte jag, men jag är rent och skärt glad över att det utvecklas bra grejer för barn.

OBS! Filimundus hette tidigare Barnvärlden. Samma sak, men bättre namn nu. Mer googlingsbart. Och låter roligare i munnen.

Share