Learning is the Shit i Ronneby är igång

Äntligen är Learning is the Shit i gång. Konferensen med om lärande med inslag av knytkonferens som går av stapeln i Ronneby Brunnspark.

Här möts människor som alla är intresserade av lärande, mest skolfolk, men också andra. Det är det som gör’et. Det att man kan mötas trots olika ingångar.
Vi pratar allvar men vi gör det med hjärta och uppmuntran. Och då kan det bli så att Micke Gunnarsson får en galen idé som alla faktiskt ställer upp på. Hör honom berätta om den:


Och se hur det blev:

Det är en konferens där de inte är konstigt att balansera fjädrar. Här ger Cirkus Cirkör råd om hur man kan träna olika saker.

En av de viktigaste sakerna de vill fokusera på för att lära är tillit. Och samarbete. Man ska kunna samarbeta med alla och det går att lära sig. Man är inte en fixed och färdig person. Man kan utvecklas.

Jag håller under dagen tre pass om hur man sänder webb-tv (Bambuser) och webb-radio (Cinch). Vi testar i parken och jag hoppas ni ska kunna hitta några Bambuserklipp här. Radio Blekinge intervjuade om hur och varför man kan använda Bambuser i undervisningen.

Och så bambusade vi i själva radiointervjun:

Nu fortsätter vi lära. Följ oss på Twitter under #theshit2012 eller på facebook.com/learningistheshit.

En sak till: Arrangörerna från Bleking med Cela i täten – ni är grymma! Tack.

Share

En reaktion på ”Learning is the Shit i Ronneby är igång

Kommentarer inaktiverade.