Arealguitar och MushyGushy

OK, jag fattar. Sonen vill ha en gitarr i julklapp. På Arealguitar.com kan man göra lite annorlunda önskelistor och tja, det kanske lönar sig – vem vet? OBS! Sonen har gett sitt tillstånd till att låta mig visa honom här:

Visit GuitarCenter.com
Free e-cards at MushyGushy.com
Själv följde jag länken ovan till Mushy Gushy. Där kan man bli huvudpersonen i ett spel eller välja på att prova något annat. Jag visar inte det jag valde…

Share

8 reaktioner på ”Arealguitar och MushyGushy

  1. Raz, hmm… jag tar på mig ansvaret för att det blev förvirrat här. Alltså… jag loggar ut S på hans dator ibland och loggar själv in. Han gillar inte det. Smidigt för mig. Så jag gör det i smyg. Så när han ska skriva kommentar, så är han inloggad som mig. Inte bra. Säger han. Förstår du läget? Jag är i onåd.

    Marie, nja, jag vet inte om det är bra att brås på mig. Tyvärr.

    IT-Christina, skoj att träffa dig imorgon!

  2. Joachim, jag ska erkänna… han har redan en. Fast han vill nog ha en till. Just det, den låten: ”Jag vill ha en synth”, hade jag glömt!

    Raz, jag känner att det finns ett band mellan Malin och mig. Håll hårt i henne – hon måste vara en bra tjej!

Kommentarer inaktiverade.