Historiska personer på Facebook

Förra inlägget skrev jag om respons. Här följer ännu ett om vad respons kan leda till. I inlägget om lärarinnan Albertina Andersson bad jag om hjälp att komma på andra historiska personer som finns på facebook. Scary Mary gav mig flera länkar och jag tackar ödmjukast för dem:

If Facebook Existed Years ago

If Historical Events had Facebook Statuses

If Historical Events had Facebook Statuses part 2

If God were on Facebook

Läs historia, vänd och vrid på det du får veta, sätt in det i ett sammanhang och fundera vidare. Om facebookuppdateringar kan hjälpa dig att fundera på hur personer som levde förr tänkte, kan det här vara ett sätt. I annat fall, läs bara för underhållningsvärdet!

Share

2 reaktioner på ”Historiska personer på Facebook

Kommentarer inaktiverade.