Responsens goda sidor

Förra inlägget ledde till att nya serier har skapats på olika håll. Kanske inte så många, men ändå. Jag tänker på det där med den spridningseffekt sociala medier ger. Till skillnad från hur det är när vi kanske berättar på lärarrummet om något vi har gjort. Till skillnad från när det stannar inom väggarna. Jag tänker på vad elever kan uppleva när de får berätta om nya upptäckter de gjort och hur de känner när de får respons på det de delar med sig av.

Jag, vuxna människa, blev iallafall glad av att få reda på att några hade provat att göra serier efter att de läst mitt inlägg.

Tack Kristina Alexanderson för serien. Älskar dina kloner. Tack Janis för att du mejlade och berättade och sedan gjorde ännu en. Tack Mats för att du nappade. Tack ni som hörde av er via Twitter. Tack ni andra som läser.

Share

7 reaktioner på ”Responsens goda sidor

  1. Och tack Christina för tipset! Har också testat och blir alltid glad när någon gjort förarbetet åt en. Jag som också bloggar borde vara bättre på att ge respons, man vet ju själv hur glad man blir!

  2. God morgon!

    Bästa IT-mamman, andra mammor – och pappor! Den här webbsidan är Sveriges bästa webbsida för lärare! Ibland blir det så att man glömmer visa sin uppskattning, och det är knasigt att man glömmer sån’t viktigt! Så … IT-MAMMAN, DU ÄR HELT GALET BRA!!
    Kram på dig!

    / Yvonne

Kommentarer inaktiverade.