Det sägs att den finns

När jag var som mest inne i arbetet med att utforma en ny kurs, just när jag äntligen blivit så där fokuserad så man blir irriterad när telefonen har mage att ringa, fick jag ett telefonsamtal från min man:

– Du, det har kommit två stora paket till kontoret. Det står Liber på dem..

Jag:

– Öppna!

Han:

– Ska jag verkligen..?

Maken vet att boken som jag har skrivit har blivit försenad till dödagar, att jag verkligen längtar efter att få öppna lådan, att jag vill få stryka bokens pärmar.

– Ja, öppna bara!

Nu är jag plötsligt inte så sentimental. Han öppnar lydigt. Pratar hela tiden lugnande med mig med telefonen i örat.

– Svårt att hålla telefonen och öppna samtidigt, aj, ja det är den. Jag skickar en bild.

Så nu sitter jag här med en bild. Sneglar på champagneflaskan i skåpet. Sätter på en kopp kaffe. Tittar igen.

Det känns bra.

 

Share

10 reaktioner på ”Det sägs att den finns

  1. Tack, vad roligt att ni säger så! Johan, du är tackad för din hjälp i boken och kommer därför att få ett ex, så köp inget! Skulle vilja dela ut till er andra också men jag får bara ett fåtal friexemplar utöver förlagets utskick, så det blir svårt.

  2. Tycker du?! Vad roligt! Blir glad av all denna uppmuntran. 🙂 Ja, den finns där och på Bokus och på Libershop.se. Tror inte den skickas ut förrän nästa vecka. Har som sagt bara sett den på bild själv. 🙂

  3. Ida, hann inte se kommentaren om att du hade bloggat om boken innan jag postade mitt förra svar. Tusen tack, vad roligt att du tror på den! 🙂

  4. Grattis, grattis! Ska lägga in en beställning så fort den finns att köpa. Det blir spännande att läsa vad du skrivit.

Kommentarer inaktiverade.